Hande Soral ve Küçük Kadınlar Fan Sitesi

Tam Versiyon: Hande ile Anılarımız
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
arkADAŞlar daha önceki kullanıcı adım GgZzMm...adlı kullanıcıyım ama şifremi unuttuğum için yeni profil aldım!neyse konumuza dönelim.ben bugün bayram ziyareti nedeniyle handenin apartmanındaki akrabalarıma giittim karşı komşuları bizim akrabamız oluyor.gittiğimiz teyze kapılarını çalıp hande eve geldimi diye sordu kardeşide evet bir saniye çağırıyorum dedi ve hande geldi tanıştık!!merhaba dedi öpüştükBig Grin üstünde sarı kısa kollu bir yelek vardı!!'çok güzeldi fotoğraf çekindik!!çok yakında koyucam siteyeBig Grin onu çook seviyorum!!'

gereksizzz mesaj yazmayın sadece tanısanlar!!!

--------------
edit by :mrve

Hande Soral'la anılarınızı buraya yazabilirsiniz arkadaşlar.. İsteyen resmini de koyabilir...
Ayy.Ne güzel.Çok şanlısın canım.Bu arada yeniden hoşgeldin.
ayy ne kadar güzel canım peki hangi semtte?
ayy nerde bende o şans...
Adresi ver,mektup yollayalım. Big Grin
arkadşlar inegölde garaj yolunda oturuorlar ama tam olarak resmi adresi bilmiorm!!ben alır size adresi veririm.okBig Grin !!
ahh ahhh bende tiyatrocuyum ama handeyle tanışamadım bi türlü :( ya jnm onu bi daha görürsen şehime diye bi kız var sitede seni çok seviiyo de oke mi tatlım Wink snide onuda öptm...
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Referans URL